Myynti yrityksille

Kaikkia tuotteitamme voi ostaa myös suoraan meiltä. Samalla saat tarkkaa tuoteneuvontaa.

  • Lähetä viesti:  asiakaspalvelu(a)vex.fi
  • Soita: +358 40 041 3370
  • Whatsapp: Lähetä Whatsapp-viesti numeroon +358 40 041 3370 tai käytä nettisivujemme chat-ikkunaa (vihreä chat ikoni)

Myynti kuluttajille verkkokauppassa =>

Ostat kätevästi veX-verkkokaupasta!

Sinun ei tarvitse rekisteröityä tilataksesi tuotteitamme – yhteystiedot riittävät. Jos haluat rekisteröityä, niin voit tehdä sen osoitteessa veX-kaupan uutiskirje (Tietoturvaseloste).

Maksutavat

  • Verkkopankkimaksut
  • Luottokortit
  • Lasku/Osamaksu

Toimitukset

Toimitamme tilaukset aina mahdollisimman nopeasti tilauksen vastaanotosta n. 1-3 arkipäivässä. Tilaustuotteillamme on pidemmät toimitusajat, jotka näkyvät tällaisen tuotteen tiedoissa. Tilaustuotteidemme keskimäräinen toimitusaika on n. 5-10 arkipäivää. Käytämme toimituksissamme Postin palveluita. Pienemmät lähetykset toimitamme kirjeinä antamaasi osoitteeseen ja isot lähetykset paketteina lähimpään Postitoimipaikkaan tai suoraan kotiovelle. Jos olet ottanut käyttöösi Postin paketinohjauspalvelun, saat lähettämämme paketit valitsemaasi pakettiautomaattiin.

Noutotilaukset

Noutotilaukset voit hakea suoraan Helsingistä Pitäjänmäen varastoltamme. Saatte meiltä puhelun/sähköpostiviestin, kun tilauksenne on valmis noudettavaksi. Meillä ei kuitenkaan ole erillistä myymälää, joten noutoaika tulee sopia kanssamme.  Nouto onnistuu osoitteestamme Takkatie 10 C, 00370 Helsinki.

Palautukset 

Verkkokauppaa ja puhelinmyyntiä koskevat kuluttajansuojalain säännökset muuttuvat 13. kesäkuuta 2014 lähtien. Peruuttamisesta on ilmoitettava aina myyjälle. Jatkossa kuluttajan on yleensä vastattava palauttamiskuluista. Pelkkä tavaran noutamatta jättäminen tai palauttaminen eivät enää riitä kaupan peruuttamiseksi. Peruutusilmoitus on tehtävä 14 päivän sisällä lähetyksen vastaanottamisesta ja tavara pitää palauttaa 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta. Jos haluat palauttaa ostamasi tavaran, niin lähetä palautusilmoitus sähköpostiin asiakaspalvelu@vex.fi tai kirjeitse osoitteeseen: VeX Solutions, Takkatie 10 C, 00370 HELSINKI.